Dobíjení

Více
09. bře 2016 15:38 #3475 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Dobíjení
Tak regulátor je objednán a až přijde, budu možná trochu otravovat o nějakou radu ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
09. bře 2016 19:49 #3476 od srabus
Odpověděl srabus pro téma Dobíjení
Čau po jaky době zhruba odchazi regulator. Koupil sem nedávno Capouše s 25 tis. najeto ( podle servisky to odpovida ). Tak jen jestli to mam taky radši řešit nebo to nechat.

Více
09. bře 2016 20:17 #3477 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Dobíjení

srabus napsal: Čau po jaky době zhruba odchazi regulator. Koupil sem nedávno Capouše s 25 tis. najeto ( podle servisky to odpovida ). Tak jen jestli to mam taky radši řešit nebo to nechat.

No já mám 60000 km a do té doby to bylo v pohodě, ale je to kus od kusu asi jiné.

Více
09. bře 2016 21:44 #3479 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení
Uplne umrit muze kdykoliv. Ale je poddimenzovany uz z vyroby, tak jestli chces mit klid, vymen ho hned.

Více
10. bře 2016 07:48 #3480 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Dobíjení
Mám najeto 69000 km a mám stále původní regulátor, který funguje bez problémů. Nicméně si hraju s myšlenkou, že tam z preventivních důvodů dám Vape. Jak říká Fonzi, může odejít kdykoliv a když se to stane někde daleko od baráku, tak je to průser.

Více
10. bře 2016 09:22 #3481 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení

zdemal napsal: Mám najeto 69000 km a mám stále původní regulátor, který funguje bez problémů. Nicméně si hraju s myšlenkou, že tam z preventivních důvodů dám Vape. Jak říká Fonzi, může odejít kdykoliv a když se to stane někde daleko od baráku, tak je to průser.

A kolik ti ten original dobiji v zatezi?

Ja jsem o weekendu vyndal konecne baterku z motorky. Od podzimu stala motorka v nevytapene garazi. Merim baterku a mela 12.6 V. Pripl jsem ji na nabijecku a okamzite zahlasila ze je nabito. Baterka ma 3roky a ani jednou na nabijecce nebyla ze by se musela dobit. Vzdycky stejny scenar. A to proto, ze to dobiji jak ma. Baterka je stale nabita a to je pro ni nejlepsi. Na jaro prijdes, natahnes parkrat benzin, zmacknes tlacitko a jedes.

Vygenerováno za 0.269 sekund