Dobíjení

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
- Obdržená poděkování 11
Kdyz konektor vypada ok tak neni ok.
je to ma vlastni zkusenost.muj vypadal taky ok...krasnej cistej...radost pohledet a ten druhej to samy.po rozebrani ale zalisovane kabely meli jinou barvu nez mam rad.ale merak rikal......v pohode.
Takze ustrihnout komplet do haaaje.napajet novy kabely idealne az primo k reglu.puvodni minusovy dratky zachovat a pridat jeste jeden aspon 2,5 mm
primo na sroub co je na valci protoze minusu neboli GND neboli kostry neni nikdy dost.Plusovej potencial z reglu napojit primo na baterku.a ty puvodni dva plusovy uz nepripojovat protoze tim premostis 30 Amperovou pojistku co je pod sedlem.jsem elektrikar ale neveril jsem ze to bude takovej rozdil.kazdej malej odpor v kazdym konektoru merakem ani nezmeris ale az tam tecou ty desny proudy tak ubytek napeti je velkej.
v domeni ze mi odesel regl jsem koupil novej elesys ale moc to nepomohlo.
ted mam dva funkcni regly a draty konecne v poradku.
Timto se omlouvam Fonzinovi

No mohl jsem usetrit 2000 ale elesys je fakt dobrej.
Jura
Ps: Neni vsechno tak jak na prvni pohled vypada

A voltmetr doporucuju...je to velmi prakticka vec a s modrym podsvicenim je to jako origos.
findejs1310 napsal: Zdarec
Kdyz konektor vypada ok tak neni ok.
je to ma vlastni zkusenost.muj vypadal taky ok...krasnej cistej...radost pohledet a ten druhej to samy.po rozebrani ale zalisovane kabely meli jinou barvu nez mam rad.ale merak rikal......v pohode.
Takze ustrihnout komplet do haaaje.napajet novy kabely idealne az primo k reglu.puvodni minusovy dratky zachovat a pridat jeste jeden aspon 2,5 mm
primo na sroub co je na valci protoze minusu neboli GND neboli kostry neni nikdy dost.Plusovej potencial z reglu napojit primo na baterku.a ty puvodni dva plusovy uz nepripojovat protoze tim premostis 30 Amperovou pojistku co je pod sedlem.jsem elektrikar ale neveril jsem ze to bude takovej rozdil.kazdej malej odpor v kazdym konektoru merakem ani nezmeris ale az tam tecou ty desny proudy tak ubytek napeti je velkej.
v domeni ze mi odesel regl jsem koupil novej elesys ale moc to nepomohlo.
ted mam dva funkcni regly a draty konecne v poradku.
Timto se omlouvam Fonzinovia jemu podobnym ze jsem ty konektory nevyhodil hned....ale chybama se clovek uci.
No mohl jsem usetrit 2000 ale elesys je fakt dobrej.
Jura
Ps: Neni vsechno tak jak na prvni pohled vypada
A voltmetr doporucuju...je to velmi prakticka vec a s modrym podsvicenim je to jako origos.
Takže když budu zapojovat červenej z regulatoru tak přímo na baterku? ne přes pojistku? pochopil jsem tvůj článek dobře? Já to ještě nemám rozdělaný, tak se radši ptám abych něco nepodělal. Ale pokud to bylo origo přes pojistku nemůže mi třeba při nějakým skratu vyhořet elektrika?