Dobíjení

Více
27. úno 2016 17:12 #3378 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení

honza napsal: Ale na baterku po usmerneni doleze do baterky se ohřáti motorky nějakých 12.9 při zapnutých světlech a grypech

¨

Ty voe, že ty to máš zakleté od panimámy, abys nejezdil a byl s rodinou :-D

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. úno 2016 17:16 #3379 od FonziETV
honza:
Ještě mě napadá jedna věc. Jakým způsobem máš napojené ty původní žluté dráty s novými od regulátoru? Ty původní se totiž pěkně ku...vsky letujou. Je to nějaký divný drát. Skoro bych řekl, že sletovat ani nejdou. Za zkoušku stojí je zastřihnout na čisto, odizolovat a spojit na zkoušku normálně elektrikářskou čokoládou s regulátorem. A to oba spoje, i u regulátoru i mezi válci.

A zkoušel jsi na své motorce i jiný zaručeně funkční regulátor?

Více
28. úno 2016 07:50 #3385 od honza
Odpověděl honza pro téma Dobíjení
Na své jsem jiný regulátor neměl. Jen můj na jiné. Mám dané nové kabely od regulátoru až k motoru a tam jsem to měl letovane ale teď co laborujeme tak je to na velké čokoládě a pořád stejné.

Více
28. úno 2016 07:51 #3386 od honza
A začarovaný bych to musel mít od někoho jiného protože moje drahá by mi to nejraději opravila sama abych dal už pokoj s motorkou :laugh: :laugh:

Více
28. úno 2016 10:46 #3389 od FonziETV
Kua tak to je jakési divné...další co mě napadá...nemáš polomrtvou baterku? Zkoušel jsi jinou? Ta by to mohla dělat taky, že by se po zahřátí jakoby šlusla...už asi vařím z vody, ale takhle na dálku se to hrozně blbě hledá když to nevidím...:-(

Více
28. úno 2016 11:48 #3392 od honza
Ta baterka mě taky napadla v ponděli budu mit pujčenou jinou tak to zkusim a dám vědět.

Vygenerováno za 0.328 sekund