PALIVOMER
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
05. čvn 2016 18:16 - 05. čvn 2016 18:18 #3988
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma PALIVOMER
Dikec
Kamos ma 2002 a ma tam prave litry.
Ne ze by to bylo tak dulezite ale jen jsem si rikal jak je to mozne ze to nejde prepnout
Kamos ma 2002 a ma tam prave litry.
Ne ze by to bylo tak dulezite ale jen jsem si rikal jak je to mozne ze to nejde prepnout

Poslední změna: 05. čvn 2016 18:18 uživatelem findejs1310.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
05. čvn 2016 19:45 #3989
od FonziETV
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
06. čvn 2016 06:49 #3990
od findejs1310
Ahoj Fonzi
Nejspis mas pravdu bude to softwarove.
ani na aprforu.com jsem to nenasel.
Mozna trosku skoda.kdyby to litry ukazovalo aspon priblizne presne bylo by to lepsi nez teplota vzduchu.Ale jeste pohledam.
Pri zapnuti klicku tam prece vidime chvili gal/l tak to by v tom byl cert aby jsme na to neprisli
Jura
Nejspis mas pravdu bude to softwarove.
ani na aprforu.com jsem to nenasel.
Mozna trosku skoda.kdyby to litry ukazovalo aspon priblizne presne bylo by to lepsi nez teplota vzduchu.Ale jeste pohledam.
Pri zapnuti klicku tam prece vidime chvili gal/l tak to by v tom byl cert aby jsme na to neprisli

Jura
06. čvn 2016 07:16 #3991
od FonziETV
To jo. To je ale jen na novejsich pristrojovkach (ty co maji kontrolku ABS). Reseni by bylo vytahnout z kamaradovy pristrojovky soft z procesoru a nahrat ho do te tve. Pro sikovneho elektrotechnika, co se zabyva treba opravama jednotek to nebude nejmensi problem. Me osobne vyhovuje teplota. Kolik paliva mam vidim na kolaci. A uprimne. Systemem jakym je tu hladina merena to bude hodne priblizne mereni.
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
06. čvn 2016 07:35 - 06. čvn 2016 07:36 #3992
od findejs1310
Pockej to mi chces rict ze kdyz zapnu klicek a vidim pri testu i symboly gal/l ze nemam origo budiky 2002? ale kontrolku abs nemam.nebo jsem te spatne pochopil?
A jeste jedna vec ...kde presne je origos umistenej ten dratek s cidlem teploty???
nekde u blinkru? kdyz jsem prekrimpovaval konektory pod maskou tak jsem ho asi vytrhl a nebo sam od nekud vypadl a najednou tam visel jak netopyr a nevim kde by mel byt aby byl co nejmene ovlivnenej.
Jura
A jeste jedna vec ...kde presne je origos umistenej ten dratek s cidlem teploty???
nekde u blinkru? kdyz jsem prekrimpovaval konektory pod maskou tak jsem ho asi vytrhl a nebo sam od nekud vypadl a najednou tam visel jak netopyr a nevim kde by mel byt aby byl co nejmene ovlivnenej.
Jura
Poslední změna: 06. čvn 2016 07:36 uživatelem findejs1310.
06. čvn 2016 10:24 - 06. čvn 2016 10:27 #4001
od FonziETV
Kontrolka ABS je v prostředním budíku v levém horním rohu. Když se pořádně podíváš, je vidět když tam je. To čidlo teploty je v plastu mezi maskou a nádrží na levé straně.
Teď tu mám dva Caponordy, oba rok 2001 a na obou je přístrojovka s kontrolkou ABS a symboly l/gal v displeji. Já mám taky 2001 a tyto symboly a kontrolku ABS tam nemám. Navíc ta novější přístrojovka má tmavý rámeček. Ne stříbrný. A horní kontrolky (olej, stojan a EFI) jsou jakoby z části zakryté tečkováním. Takže symbol v nich je jakoby v takové široké picce olemované těma tečkama:-) Asi blbý popis, ale jinak jsem to nevymyslel:-D
Tady je foto. je tam vidět i to tečkování i kontrolka ABS (v LH rohu otáčkoměru pod kontolkou mazání) když se pořádně podíváš, je tam vidět světlejší kolečko. A je to zrovna verze s litrama.
Teď tu mám dva Caponordy, oba rok 2001 a na obou je přístrojovka s kontrolkou ABS a symboly l/gal v displeji. Já mám taky 2001 a tyto symboly a kontrolku ABS tam nemám. Navíc ta novější přístrojovka má tmavý rámeček. Ne stříbrný. A horní kontrolky (olej, stojan a EFI) jsou jakoby z části zakryté tečkováním. Takže symbol v nich je jakoby v takové široké picce olemované těma tečkama:-) Asi blbý popis, ale jinak jsem to nevymyslel:-D
Tady je foto. je tam vidět i to tečkování i kontrolka ABS (v LH rohu otáčkoměru pod kontolkou mazání) když se pořádně podíváš, je tam vidět světlejší kolečko. A je to zrovna verze s litrama.
Poslední změna: 06. čvn 2016 10:27 uživatelem FonziETV.
Vygenerováno za 0.285 sekund