PALIVOMER
16. kvě 2016 14:00 #3857
od divocak
Chlapi, neriesil uz niekto zle ukazujuci palivomer? Ked dam plnu ukazuje iba polku a postupne sa da do nuly aj ked je tam vyse pol nadrze. Nechce sa mi vyberat cerpadlo, alebo sa nejako inak prebojovat k plavaku. Moze to byt len chyba elektroniky, povedzme kontakt v pristrojovke? Stretol sa s tym uz niekto?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
16. kvě 2016 16:25 #3858
od FonziETV
Stretol kamaráde. Mě to předloni začalo po natankování plné zničeho nic ukazovat hned půlku nádrže, hned to lezlo nahoru, hned dolů, hned plná, hned blikalo hladové oko...a byl to svazek do nádrže. Přesněji se utřepal drát v té pojebané průchodce. V té průchodce jsou totiž zalité 4 mosazné válečky, které trčí skrz na obě strany a knim je z každé strany přiletovaný drát a pak je to zalité nějakou hmotou. Stejný problém už tu někdo řešil, ale mu upadl ten drát od čerpadla, takže zůstal stát. Sundej nádrž a zkus potáhnout za každý drát z té průchodky, ideálně z obou stran. Já jsem potáhl a drát vylezl
Vyřešil jsem to tak, že jsem asi dvě hodiny fortunou vybrušoval tu hmotu pryč, až se mi to povedlo celé vyčistit a přeletoval jsem ty spoje všechny a pak zalil dvousložkovým lepidlem. Zatím to drží bez problémů.
A ještě si tak vzpomínám, že tu někdo řešil, že mu ten plovák v nádrži vypadl z té základny a plaval si v nádrži a robil podobné věci. Tak jako tak bych to vytáhl a zkontroloval. A pak ještě zaoxidované konektory po cestě k přístrojovce.
Čeká mě to taky. Palivoměr mi ukazuje při plné o dílek míň, tak to budu muset prolézt až bude čas
Momentálně jsem rád, že jsem včera našel čas na očištění a namazání řetězu a očištění zadního kola:-)

A ještě si tak vzpomínám, že tu někdo řešil, že mu ten plovák v nádrži vypadl z té základny a plaval si v nádrži a robil podobné věci. Tak jako tak bych to vytáhl a zkontroloval. A pak ještě zaoxidované konektory po cestě k přístrojovce.
Čeká mě to taky. Palivoměr mi ukazuje při plné o dílek míň, tak to budu muset prolézt až bude čas

Poděkovali: divocak
17. kvě 2016 13:55 #3866
od divocak
Dik Fonzi, za obsirnu odpoved. Skusim najprv prepipat tie kable a ked nic nenajdem, tak sa pohram aj s nadrzou. Za dva tyzdne idem do Ciernej hory, tak radsej asi az potom nech si to pred vyletom nedomrdkam. Inac uz som si zvykol na to ze tankujem pri cca 300 prejdenych km a v nadrzi mam vzdy este okolo 6 litrov

17. kvě 2016 15:22 #3867
od FonziETV
17. kvě 2016 15:36 #3868
od divocak
17. kvě 2016 17:31 #3869
od Balky
Ahojte...mal som podobny problem s kablikmi od nadrze...
...nechapem ako moze niekto toto vymysliet...ono to vyzera ako klasicke kazítko...kable sa zlomia a koniec...ja som nastastie zohnal komplet kabelaz z pouzitej aprilie takze zatial to funguje...mne totiz blblo cerpadlo...rozobral som to a fungovalo...zlozim to spät a nic...zanadaval som si a jebol to do koša...
ked som rozobral nadrz tak v nej bol ale riadny bordel z benzinu...plavalo tam vselico mozne a take biele sitko som mal odpadnute a plavalo v nadrzi...ale chvalabohu som to urobil a ide to...tak len tolko...sewas..

Vygenerováno za 0.266 sekund