Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
01. dub 2014 20:30 #1831
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Re:Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
právěže s homologovanejma vinckama seš v klidu-dáš tlumítka, splňuje to hodnoty a nic ti tím neprostrčej-tlumítko jse na konci zavařený a má prostupy z boku 
já u nich měl homologační samolepku kterou stačí nalepit na moto-dokonce už jí můj caponord měl tak mi zbyla do foroty :-D

já u nich měl homologační samolepku kterou stačí nalepit na moto-dokonce už jí můj caponord měl tak mi zbyla do foroty :-D
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
02. dub 2014 05:40 #1833
od honza
Odpověděl honza pro téma Re:Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
tak pokud to kontrolují drátem tak to je pak úplně jedno jaký bude výfuk

02. dub 2014 06:46 #1834
od zdemal
Tak to mám jiný typ tlumítka. Přikládám foto. Je to jen zahnutá trubka bez perforace, ale hluk tlumí dobře. Brácha má na V-Stromu to samý co já. Prosím, můžeš mi vyfotit to tvoje tlumítko a poslat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.? Díky moc.
Odpověděl zdemal pro téma Re:Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
cyberzef napsal: právěže s homologovanejma vinckama seš v klidu-dáš tlumítka, splňuje to hodnoty a nic ti tím neprostrčej-tlumítko jse na konci zavařený a má prostupy z boku
Tak to mám jiný typ tlumítka. Přikládám foto. Je to jen zahnutá trubka bez perforace, ale hluk tlumí dobře. Brácha má na V-Stromu to samý co já. Prosím, můžeš mi vyfotit to tvoje tlumítko a poslat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.? Díky moc.
02. dub 2014 08:34 #1835
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
Presne ako píše Zdemal, keď som dával Leo Vince, tak bolo vidieť skrz nich a je tam presne ten DBkiller čo je na obrázku. Takže keby mi tam strka drôt, tak ide skrz celý výfuk.

02. dub 2014 09:26 - 02. dub 2014 09:34 #1836
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
Google pomohl, takže přikládám obrázky 3 typů tlumivek, které se dávaly do Leo Vince SBK pro Caponordy. Prosím cyberzefa, aby mi potvrdil jestli má tlumivky podle toho druhého obrázku. Pak stačí jen na ty moje přivařit kónický nerezový víčko a vyvrtat díry. Originál nové tlumivky stojí cca 2500 Kč za pár a to je třetina toho, co mě stály celý výfuky. Mimochodem Leo Vince už má v nabídce pouze laďáky na Caponord 1200.
Poslední změna: 02. dub 2014 09:34 uživatelem zdemal.
02. dub 2014 10:47 - 02. dub 2014 10:51 #1837
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
No fajn, ja mám ten prvý model cez uzavretia, takže potencionálne problém.... 
Ten posledný ma katalitickú vložku, predpokladám.

Ten posledný ma katalitickú vložku, predpokladám.
Poslední změna: 02. dub 2014 10:51 uživatelem LuDom.
Vygenerováno za 0.160 sekund