Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
cyberzef napsal:
no až na tebe vytáhne zahraniční švestka DBmetr tak ti vyrabovanej origo vejfuk bude celkem naprd...klukům se to stalo ve Švýcarsku, zabavili jim motorky a vydali až po připsání cca 16tis.(za každýho) na jejich účet...stalo se jim to v sobotu kdy bankovní převody moc nefrčí tak se neplánovaně zdrželi v místním hotelu a pak jeli rovnou dom a bylo po vejletěhonza napsal: video se mi nějak nedaří vlozit ale ještě se o to určitě pokusim . tenax sídlí u lázní Bělohrad otevření trvalo tři dny a cena je 1750 Kč za kus '3500 za capouse a porad máš homologovane origo výfuky
Kamarádům s stalo v Německu něco podobnýho. Policajti vyndali decibelometr a pak zabavili řidičáky i techničáky. Nic je nezajímalo. Na štítku motorky jsou uvedeny otáčky a decibely. Prý to dělali tak, že nasadili čidlo na motor a decibelometr 60 cm od motoru v úhlu 45°.
U homologovanýho Leo Vince je to tak, že má vyražený "éčko". Navíc k němu při koupi dostaneš certifikát. Vypadá jako občanka. Kupoval jsem laďáky z druhý ruky a tuhle kartičku jsem k tomu nedostal. Psal jsem dovozci a poslal mi certifikát v PDF s tím, že tento dokument postačí a respektují ho i STK v Evropě.
LuDom napsal: Ahoj, myslíš, že fakt stačí? lebo tiež nemám žiadny papier.
Prý ano, ale otestovaný to nemám. Zatím jsem se všem silničním kontrolám vyhnul. Plánuju nasadit homologační vložky a zajet někam, kde jsou schopný ty decibely změřit. Uvidím, jestli se vejdu do hodnot uvedných na krku motorky. Jo a taky už jsem viděl, že policajti ládujou kus drátu do vejfuku a když v prvních 15 cm nenarazí tím drátem na nějakou přepážku, tak je vymalováno. V tom případě jsme v prd... všichni, homologace nehomologace. Předloni jsme omylem najeli v Rakousku na dálnici bez známky a chytli nás. Když nás zkasírovali, tak koukli i po motorkách, ale všechno bylo v pohodě. Boční kufry ty laďáky schovají, takže když neděláš nějakej bordel, tak si toho moc nevšímají. Nejlepší je to projet rovnou do Itálie. Tam na to kašlou úplně.

alien898 napsal: Mám taky Leo Vince a kupoval jsem je z druhé ruky a certifikát jsem nedostal. Můžeš mi ho poslat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. v lepší kvalitě, než máš tady ten obrázek. Moc dík
Posláno.