Dobíjení

Více
21. úno 2016 16:03 - 21. úno 2016 19:25 #3336 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Dobíjení
Montáž voltmetru B), cena 85,- i s poštovným. Nalepeno na oboustranou pásku pod vrchní plexi budíků.
Přílohy:
Poslední změna: 21. úno 2016 19:25 uživatelem alien898.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
21. úno 2016 18:09 #3339 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Dobíjení
velikostí fotky, potřeba hodně zmenšit

Více
23. úno 2016 13:19 - 23. úno 2016 22:38 #3345 od gicocapo
Odpověděl gicocapo pro téma Dobíjení
tak to aleluja, prijatelne dopadlo. nakoniec jediny, s kym sa dalo s Vape nejak rozumne rozpravat, bol technik. kamos mu ho poslal aj s konektormi co naletoval, aby videl, ze to nejak na ,,moment neoprel,, ako sa nam snazili jeho ,,kolegovia,, nahovorit s tvrdenim, ze predsa vsetky testuju ;). navyse priznal, ze im stale chodia reklamacie s touto istou vadou. a povedal, ze reglery testuju len okruhovo ,,ma-nema,,(kde by aj zobrali 16A) a nie zatazovo. tvrdil, ze vsetky :lol: (co ine môze povedat), ale o tom silne pochybujem. najskôr nahodna kontrola par kusov zo serie. ale to je môj subjektivny nazor. jedna dioda bola zla a nevie preco, vraj beru suciastky od viacerych vyrobcov(trochu mi to smrdi cinou). kazdopadne reklamaciu po tomto rozhovore s technikom teda konecne uznali. co by mohli praveze byt radi, ze maju od kamosa takuto, podotykam odbornu, spätnu väzbu. kedze cas su peniaze, nikdy sa nemusia dozvediet, kolko klientov ho slahlo jednoducho do odpadu a uz si od nich nic neobjednaju. keby to bolo v sezone, tak sa s nimi tiez takto trapne dohadovat nebudem a koncim s nimi. uz mi to pripadalo ako za komancov na onv. od dveri k dveram a ja som blbec. este, ze kamos je flegmos a ma na to stale nervy. dufam, ze ten co teraz poslu, bude dobry. zdar zdravemu rozumu.
Poslední změna: 23. úno 2016 22:38 uživatelem gicocapo.

Více
23. úno 2016 14:37 #3346 od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma Dobíjení
Tak to gratulujem. Prvy krat citam na nete, ze nejaky regulator od nich nefungoval a naozaj bol pokazeny uz z vyroby.
Ale aspon ze reklamacia dopadla uspesne.
Zelam vela pretecenych amperov :)

Více
27. úno 2016 16:01 #3376 od honza
Odpověděl honza pro téma Dobíjení
Tak stále nedobíjim regulátor jsem měl na jiném caponordu tam dobíjí 14.6 pořád. Dneska jsem to měřil se zátěží jak psal Fonzin měl jsem mezi fázemi dohromady 510 wattů v žárovkach a pořád jsem naměřil mezi fázemi nějakých 17.8 voltů

Více
27. úno 2016 16:04 #3377 od honza
Odpověděl honza pro téma Dobíjení
Ale na baterku po usmerneni doleze do baterky se ohřáti motorky nějakých 12.9 při zapnutých světlech a grypech

Vygenerováno za 0.522 sekund