Zavzdušňování předních brzd

Více
23. kvě 2011 17:00 #342 od Cichal
Tak sa mi konecne podarilo vypatrat kde zohnat nahradne gumicky do prednych brzd shop.jimaimracing.co.uk/acatalog/fiche_b...adventure_03-05.html ,je tam aj tesnenie na piestik v nadrzke,a zadne na ebay.co.uk-BREMBO CALIPER SEAL KIT APRILIA, CAGIVA, YAMAHA, SUZUKI.Vsetko v prijatelnych cenach.A keby ste potrebovali cislo brzdica Brembo-P34. :woohoo:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
09. bře 2015 12:54 #2505 od Marty32
Ahoj, vyřešil někdo zavzdušňování zadní brzdy? Já musím také min. 2x za sezónu odvzdušňovat. Chtěl jsem koupit celou novou pumpu, ale zjistil jsem že stojí cca 3500,- :woohoo: a to budu platit až v nouzi. Dají se vyměnit těsnící gumičky, nebo to ani nemá cenu? Mám 2005 s ABS.

Více
09. bře 2015 19:25 #2506 od čuník
Zdar jak sviňa, já řešil zavzdušnování předku. Vyměnil jsem pumpu a k ničemu to nevedlo.Furt to samé.Dal jsem oplétané hadice, pořád to samo. Na zadním brzdovém třmenu mi začala téct kolem gumiček kapalina, tak jsem přitom udělěl aj předek a rázem bylo po problému. Z toho tkví, vyměň na zadku těsnící gumičky ty nevyjdou na balík a možná to pomůže. Pak už by zbývala asi ta pumpa:-(

Více
09. bře 2015 19:57 #2507 od Marty32
Čus, gumičky na třmenu budou asi ok, lehce zespoda rosí ta pumpa a když ji pořádně zmačknu (při odvzdušnění) hodí to malou bublinku v nádržce, což by možná nemělo...no zatím to asi nechám a uvidim, co to vydrží...resp. pár tisíc to zase vydrží..

Více
09. bře 2015 21:10 #2509 od čuník
To jsem si na tech předních taky myslel. Nebyla žádná známka toho,že by tama unikala kapalina. Naprosto suché! Po výměně loni na jaře jsem celou sezonu neodvzdušňoval.

Více
10. bře 2015 06:34 #2510 od Marty32
Tak to by mohlo být ono...počkám až budu měnit desky, protože ty už mají stejně dost a podívám se na to. Nemáš prosím odkaz, kde jsi je sehnal? Díky!

Vygenerováno za 0.211 sekund