výfuky

Více
02. srp 2016 17:49 #4255 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma výfuky
Když je to přesně udělaný tak nikdy nikde nic nefouká... Hlavně to rozhodíš a vyměníš vatu jak nic. A vzhledem k tomu že ten dvouválec vatu zlikviduje celkem rychle, není to vůbec na škodu. Mám už minimálně třetí vejfuky takhle rozebíratelný a nikdy s tím nebyl sebemenší problém.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
03. srp 2016 19:13 #4270 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma výfuky
Tak to je pěkně k ničemu ta úprava. Bo Caponord je sice dvou válec, ale má dva laufy, pro každý válec jeden, tudíž každý výfuk dostává na prdel jako od jednobuchu, což ta vata nedá dlouho a bude třeba ji doplnit nebo vyměnit...
A pokud tam vata je, tak ikdyž to nebude těsnit, tak se ven nemá co dostat.
Teď mám rozkuchlý jeden zkušební pokusný lauf a mám to vymyšlené tak, aby to bylo bez problému rozebiratelné a hlavně těsné...jednoduché jak facka...
Navíc jsem se teď dost pídil po tlumicích materiálech a můžu říct, že kvalitní tlumicí materiál na dva výfuky, včetně nerezové síťky a nerezové vaty, vyjde skoro na 3500,- a to v tom není perforovaná trubka...takže čítám že od Tenaxu tam bude vata za 400,-Kč/kg bez síťky a nerez vaty...takže to ta vata fakt dlouho nedá a bude třeba ji vyměnit nebo doplnit...:-) Ale to jen tak na okraj... :-)

Více
03. srp 2016 20:11 - 03. srp 2016 20:13 #4271 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma výfuky
Každej kdo ma nejasnosti a pochybnosti necht vytočí 605 556 097 a pan Kulhanek
jiste rad odpovi na vsechny otazky.Predejde se tak hloupejm kecum. ;)
Ja tu upravu pokladam za vybornou a jestli je to svarene nebo nytovane me vubec nezajima protoze urcite nebudu vatu doplnovat kazdej rok :laugh: :laugh:
Par vyfuku jsem uz v zivote videl a myslim ze nebyly nytovane ;)
Ale kazdej si to udela podle sebe jak mu to vyhovuje.
Jura
Poslední změna: 03. srp 2016 20:13 uživatelem findejs1310.

Více
03. srp 2016 20:20 - 03. srp 2016 20:24 #4272 od Boris
Odpověděl Boris pro téma výfuky
Jirko, ale na tom co Fonzi píše je kus pravdy...

Ne že bych chtěl tvýho úpravce výfuků hanit, ale jeho byznys je služba a to úprava a posléze servis (výměna vaty) výfuků, že ti to vylítá je jasný, záleží za jak dlouho, ale to doplnění nebo výměnu to potřebovat bude, to bez diskuse a kam pak půjdeš? zase za ním...

Fonzi to chce mít v trvalejším provedení, tak ta investice je o něco výš a je na tom necháno více invence a asi i práce...
Poslední změna: 03. srp 2016 20:24 uživatelem Boris.

Více
03. srp 2016 20:29 - 03. srp 2016 20:32 #4273 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma výfuky
Kluci to neni muj upravce :laugh: :laugh:
Vzdyt tady ho nekdo doporucoval.
Ja jen rikam ze se mi to libi a pokud si to nekdo udela nytovany takto bude mit nytovany.A jaka tam je vata za x korun a jestli ma sitku si fakt nepamatuju a proto je nejlepsi mu zavolat a zeptat se.Ale nemam je jen ja tak treba si to nekdo pamatuje.
To je vsechno.A vatu si vymenim sam na to uz ho fakt nepotrebuju ;)
Za me spokojenost.
Poslední změna: 03. srp 2016 20:32 uživatelem findejs1310.

Více
04. srp 2016 04:29 #4274 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma výfuky
No ta vata v jednovalcovem vyfuku ma zivotnost i jen nekolik malo tisic kilometru. Myslim, ze kdyz napisu ze bys ji mel co 10tis.km Minimalne zkontrolovat a doplnit...nebudu daleko od pravdy...nechci tady nikoho nijak hanit...to v zadnem pripade. Jen kdyz jsem se do toho ted obul a procetl x clanku souvisejicich jak s kvalitou vaty tak s ruznyma jinyma vrstvama tlumeni, rozkuchal jeden lauf, zjistil jak tu upravu zrobit...ze to neni zadna veda a "zelezo" me vyjde na par korun...at uz je to rozebiratelne nebo ne. Po propocitani nakladu me to vyjde temer stejne jako v Tenaxu s tim, ze tam dam asi tu nejkvalitnejsi napln co lze normalne sehnat a vrstvy materialu, ktere jsou pouzite i u Leo Vince...a to v tom samozdrejme neni moje prace:-) Tak jsem se rozhodl pro DIY reseni...

Vygenerováno za 0.231 sekund