Olej Agip TEC 4T SAE 15W50 náhrada?
02. led 2015 09:01 #2421
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Olej Agip TEC 4T SAE 15W50 náhrada?
oleje 10W-50 jsou vesměs na syntetické bázi. Do Caponorda patři minerál. Osobně doporučuji držet se doporučení výrobce co se týče viskozity. S řidším bude motor hlučný, s hustším budeš mít problém se startováním v nižších teplotách. 20W-50 je poměrně husťák a nejsem si jistý, jestli Actevo od Castrolu není jen motorák, tzn. není určený pro mokrou spojku a společnou náplň s převodovkou. Mrkni na to. Zkušenosti radí držet se specifikace a viskozity dané výrobcem. Takže API-SG a 15W-50. Výrobce je asi jedno, ale držel bych se známějších značek.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
02. led 2015 19:31 #2422
od petr0604
Odpověděl petr0604 pro téma Olej Agip TEC 4T SAE 15W50 náhrada?
Ty dáváš Honzo olej Repsol Rider 15W50? A spokojenost? Můžu ho mít za hodně dobrou cenu.
09. led 2015 07:37 #2437
od FonziETV
Jo spokojenost. Jak jsem psal výš. Najednou jiná motorka

19. bře 2015 17:56 #2533
od Giovany
No tak mám poznatek... letos jsem dal Repsol 15w50 namísto používaneho oleje Agip Scooter ride... motorka úplně jinak řadí...lechce... zdá se mi že stichl motor...a placebo ...snad jde líp do otacek..ale je to fakt někde jinde...Scooter ride jsem použival 2 roky tak ten rozdíl poznám...
Sono sempre moderato critico!
Odpověděl Giovany pro téma Olej Agip TEC 4T SAE 15W50 náhrada?
FonziETV napsal: Jo spokojenost. Jak jsem psal výš. Najednou jiná motorka
No tak mám poznatek... letos jsem dal Repsol 15w50 namísto používaneho oleje Agip Scooter ride... motorka úplně jinak řadí...lechce... zdá se mi že stichl motor...a placebo ...snad jde líp do otacek..ale je to fakt někde jinde...Scooter ride jsem použival 2 roky tak ten rozdíl poznám...

Sono sempre moderato critico!
20. bře 2015 21:36 #2535
od FonziETV
Vždyť to říkám

Vygenerováno za 0.197 sekund