Plotny na top case

Více
27. čvc 2014 05:47 #2176 od Praotec
Plotny na top case vytvořil uživatel Praotec
Ahoj,

potřeboval bych sehnat plotnu na topcase v systému monokey, nemáte někdo ozkoušené nějaké univerzální plotny givi/kappa .... ? (specifickou givinu pro capouse mi uz nechtej objednat z duvodu konce vyroby, kappa sice je ale chtel bych se vyhnout tem kovovejm listam).

Díky za postřehy :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. čvc 2014 07:07 - 27. čvc 2014 07:11 #2177 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Plotny na top case
V nastavení Kuneny není zadáno eBay APP IDV nastavení Kuneny není zadáno eBay APP IDco zde:

popř zde:

Jinak po koupi jsem měl univerzální plotnu GIVI, ale ta je plastová. Spodní strana měla mřížku podobnou včelím plástvím a do těch otvorů zapadala čtvercová podložka s matkou... no stalo se že to ten plast nevydržel a za jízdy se to vylomilo, takže jsem to shodil dolů a okamžitě objednával origo kovovou verzi....

Martin @ Thunder
Poslední změna: 27. čvc 2014 07:11 uživatelem wp_thunder.

Více
27. čvc 2014 10:31 #2178 od palkoc5

Více
27. čvc 2014 14:35 - 27. čvc 2014 15:38 #2179 od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Plotny na top case
přesně ty "včelí plástve" jak píšeš jsem měl, po bouračce se to samozřejmě rozlámalo a jako bonus to prořízlo sedlo spolujezdce. Na tvojí konstrukci jsem právě koukal u Speedaka ve čtvrtek když jsem mu dovezl lešení a podsedlák (slibuje ze v tydnu to bude hotove tak doufam...). No a druhá věc je, jestli je ok systém zámku kufru monokey (když se kufřík prolít 25m).

Tak u nás snad dokonce mají jak máš a navrhuješ yshop.cz/produkt/Plotna-KAPPA-K313---ETV-1000#prettyPhoto

palko5 - cena je supr, jen nevím jestli je to monokey systém aby se mi do toho zamkl kufr a vypada to, zr potrebuje jeste ty "lyze"
Poslední změna: 27. čvc 2014 15:38 uživatelem Praotec.

Více
28. čvc 2014 05:42 #2180 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Plotny na top case
Jen aby k tomu měl "ALTMAN" ta kovové bazmeky který jsou na celým to nejdůležitější. Jinak koupit plotnu a ty bazmeky si vyrobit je to jen dvakrát ohnutej profil s pár dírama.

Tady ji snad ještě mají.
www.amtrade.cz/index.php?main_page=produ...o&products_id=186265

Více
28. čvc 2014 16:01 #2183 od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Plotny na top case
pravě ty kovové bazmeky nemá... škoda, dík za odkaz

Vygenerováno za 0.123 sekund