Rychlo spojky na přívod benzinu

Více
05. bře 2012 21:35 #520 od Marek Sz
Nestalo se vám že se vám ta kovová spojka rozpadla teda vyskočil ten plasdtový ventilek co zavírá benzin při rozpojení....mě se nafoukla ta gumička co tam je dole a rozkočilo se mi to tady to nezavírá a dát zpět to tam nejde dát protože ta spojka je slisovná asi až po umístění ventilku....nebo se to nikomu nerozpadlo.Nový kroužky jsem sehnal 1,8 z Vitonu tak by měli držet chtěl jsem dát novou i dolu ale tam to nějak nejde :angry:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
05. bře 2012 22:47 #521 od Myro
Dandos-u to doufám, že to máš jako provizorium je to řešený jak zahradní hadicovej systém. Problém může nastat aš zaklopíš nádrž a v létě pořádně roztopíš motor, vše změkne a objímky tohoto typu to nemusí udržet. Sám jsem to řešil a vím o čem mluvím. Rozhodně se to snaž vyřešit podobně jak je originál zakrimplováním, udělá ti to za pár stovek firma na vysokotlaké hadice. Mrkni v předchozím jak jsem to udělal já, ta zpátečková větev už nemá takový tlak a tak to není potřeba zalisovávat.

Více
06. bře 2012 07:14 #522 od CapoRider
Ahoj, já to lisovaný nemám a drží to. Hadici jsem nasunul až za krček té trubky co jde do vstřikovače a objímku dal až tam a v pohodě už 2 sezóny. Chce to ale koupit kloudný sponky a ne ty za 39 v marketu. :-D

Více
12. bře 2012 06:57 #539 od Dandos
joo to vypadá mnohem lépe než můj "zahradní hadicovej systém" :) :(

Více
15. bře 2012 16:58 - 15. bře 2012 16:59 #549 od čuník
Zdar ogaři, kamarád si koupil capoša a chtěl měnit svíce. Bohužel nastalo to co se dá čekat. Uměliny prostě nevydržely.Jenže se mu posrala ta část, která je zašroubovaná v nádrži s nějakým divným né metrickým závitem!! Nevíte jestli se to dá sehnat u dex.cz? Jestli ano pod jakým objednacím číslem? Díky za radu - spíš teda kamarád :-)
Poslední změna: 15. bře 2012 16:59 uživatelem čuník.

Více
15. bře 2012 20:54 - 15. bře 2012 20:56 #550 od CapoRider
Ahoj má to kónický závit a mělo by to být tohle LCD24004BSPT
Přílohy:
Poslední změna: 15. bře 2012 20:56 uživatelem CapoRider.

Vygenerováno za 0.244 sekund