Problém se startováním

Více
25. zář 2015 08:21 #3066 od hlawson
Problém se startováním vytvořil uživatel hlawson
Čaute, potřeboval bych, prosím, poradit.. Nejprve, když jsem zařadil jedničku, tak se motorka sama rozjížděla. Ani jsem nemusel pouštět spojku a bez brzdy bych byl v prdeli. Hned druhý den ráno se rozsvítilo EFI. Od té chvíle, když mám zařazenou rychlost, nenastartuju. Jen to s ní škubne a ani to neprotočí.Pokud s ní chci pohnout, tak to nejde ani při stisknuté spojce. Když dám neutral, tak to sice chytne, ale jakmile zařadím, tak zase chcípne. Pokud není nastartovaná, tak mi tam jde hrozně blbě zařadit neutral (předtím problém nebyl). Jo a navíc, než se tohle stalo, tak mi den předtím neblikal pravý blinkr. Jen svítil, ale pak se to zase zpravilo. Nevím, jestli to má spojitost. Pojezdil jsem pár dní a je to v prdeli :unsure: Děkuju za rady!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
25. zář 2015 09:00 #3068 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Problém se startováním
koukni jestli máš dost kapaliny ve spojce v nádobce na řídítkách pokud ji máš málo a sklopíš řidítko do polohy zamknutí tak se lehce zavzdušní a spojka nefachčí :(

Více
25. zář 2015 09:51 #3069 od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Problém se startováním
Můj názor je - málo kapaliny nebo zavzdušněná spojka(jak psal Karlos), nebo propouští gumička v prasátku nebo páčce. Když startuješ přes rychlost, nemáš sklopený boční stojan? Tam bych viděl to EFI.Blinkr by stím startováním snad neměl mít nic společného - i když u Italské elektriky nikdy nevíš.

Více
25. zář 2015 13:42 - 25. zář 2015 13:53 #3071 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Problém se startováním
Vsadil bych na zavzdušněnou spojku a začal tím, co psal Karlos. Co se týká toho druhýho problému, tak zkontroluj spínač na bočním stojánku. Taky si pročti TOTO vlákno.
Poslední změna: 25. zář 2015 13:53 uživatelem zdemal.

Více
25. zář 2015 14:27 #3072 od hlawson
Odpověděl hlawson pro téma Problém se startováním
No, na 99,9% startuju na neutral. Tzn., že pokud jsem zkusil nastartovat na jedničku, tak se sklopeným stojanem a samozřejmě zmáčklou spojkou. Ta zavzdušněná spojka a ani množství kapaliny mně nenapadlo. Jsem nováček :P Takže bych teď asi uvítal rady jak na odvzdušnění ;) A co se týče EFI a chcípání motoru při zařazení kvaltu. Může to být třeba povolený konektor u stojanu? Nejsem zrovna doma a o to víc mně teď sere, že nemůžu vyběhnout na zahradu a hned to zkusit :( Jinak díky moc za rady! :woohoo:

Více
25. zář 2015 20:12 - 25. zář 2015 20:13 #3073 od Milan
Odpověděl Milan pro téma Problém se startováním
Bohužel mam pocit že budeš častěji tady než na cestě :laugh: a s blinkrem to teda nemá nic společného :angry:
Poslední změna: 25. zář 2015 20:13 uživatelem Milan.

Vygenerováno za 0.198 sekund