EFI

Více
14. kvě 2011 22:14 #338 od M.Lipert
EFI vytvořil uživatel M.Lipert
Čau,
potřeboval bych poradit když otočim klíčkem tak začne blikat kontrolka EFI když se rozjedu tak zhasne. Ale kdykoliv zase otočim klíčem tak se rozbliká. Když odpojim baterku a připojim tak to na přístrojovce piše EFI -1 ???

Neporadíte někdo co stim nebo co to může dělat? Nebo má někdo stejnou zkušenost. Nikde jsem o tom nic nenašel.

díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
09. čvn 2011 15:55 #346 od martas
Odpověděl martas pro téma Re:EFI
Taky mě to dělalo. A dostal sem radu,že mám rozpojit konektor co je vedle baterky a od té doby v pohodě.Je ve směru jízdy na levé straně. Zkus to a uvidíš jestli ti to pomůže taky?

Více
01. lis 2011 19:30 #401 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Re:EFI
Čau lidi. Mám problém, že za jízdy se mi občas stane, že motor cukne (1x-3x) a při tom mi problikne EFI. Potom mrknu na palubku a sviti tam EFI 1. Zkoušel jsem spojit diagnostické konektory, ale ukazuje to jenom EFI 1, což mi nic neřekne. Pokud po této chybě vypnu zapalování a znovu ho zapnu, chyba je fuč a mám tam hodiny. Nemůže to být třeba něco se vstřikem nebo nějakej bordel v benzínu? Stává se to taky někomu (mě během 5000 km asi 5x).

Více
05. lis 2011 16:06 #402 od martas
Odpověděl martas pro téma Re:EFI
Čau taky mě to dělávalo,nikdy sem nepřišel na to co to bylo za závadu. Ale poradili mně abych rozpojil konektor vedle baterky, sice sem asi závadu neodstranil,ale už se mně tento problém neopakoval. :laugh: Zkus to a uvidíš co ti to udělá?

Více
09. lis 2011 16:05 #403 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:EFI
pre martas-vsak pise ze spojil diagnosticke kable aby zistil kod chyby,ale tu mu nediagnostikovalo.Skus pozriet a vycistit vypinac na bocnom stojane,moze robit sarapatu,pri naskoceni motorky na hrbe moze na moment rozpojit obvod a vyhadzuje ti ptakoviny na displeji

Více
21. lis 2011 12:28 #407 od adam
Odpověděl adam pro téma Re:EFI
Ahoj, mal som identický problém a nevedel som nájst chybu, pokial mi to raz za jazdy nevyplo uplne. Chyba bola v hrubom kably baterie. Po vycistení a dotiahnutí oboch koncov ( aj ukostrenia ) sa viac nezopakovala a moto ide ako hodinky.

Vygenerováno za 0.200 sekund