EFI
14. kvě 2011 22:14 #338
od M.Lipert
Čau,
potřeboval bych poradit když otočim klíčkem tak začne blikat kontrolka EFI když se rozjedu tak zhasne. Ale kdykoliv zase otočim klíčem tak se rozbliká. Když odpojim baterku a připojim tak to na přístrojovce piše EFI -1 ???
Neporadíte někdo co stim nebo co to může dělat? Nebo má někdo stejnou zkušenost. Nikde jsem o tom nic nenašel.
díky
potřeboval bych poradit když otočim klíčkem tak začne blikat kontrolka EFI když se rozjedu tak zhasne. Ale kdykoliv zase otočim klíčem tak se rozbliká. Když odpojim baterku a připojim tak to na přístrojovce piše EFI -1 ???
Neporadíte někdo co stim nebo co to může dělat? Nebo má někdo stejnou zkušenost. Nikde jsem o tom nic nenašel.
díky
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
01. lis 2011 19:30 #401
od alien898
Čau lidi. Mám problém, že za jízdy se mi občas stane, že motor cukne (1x-3x) a při tom mi problikne EFI. Potom mrknu na palubku a sviti tam EFI 1. Zkoušel jsem spojit diagnostické konektory, ale ukazuje to jenom EFI 1, což mi nic neřekne. Pokud po této chybě vypnu zapalování a znovu ho zapnu, chyba je fuč a mám tam hodiny. Nemůže to být třeba něco se vstřikem nebo nějakej bordel v benzínu? Stává se to taky někomu (mě během 5000 km asi 5x).
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.194 sekund