blinkry

Více
14. dub 2025 19:56 #6416 od Slavíček
blinkry vytvořil uživatel Slavíček
Zdravím Vás, pánové a dámy. Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s montáží ledkových blinkrů na Capoše. Někdo mi úspěšně ulomil oba přední blinkry a sehnat origo nové je skoro alchymie, tak bych to řešil i výměnou za ledkové, jen jak na to? Volil bych třeba tyhle: bucekmoto.cz/2-m-style-2105l-led-blinkr/...v-1000-caponord/2001
Díky za radu. Dělám si sám sice kdeco, ale u elektriky na motorce se mi ježí chlupy i na patách.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19. dub 2025 18:29 #6418 od Ch61
Odpověděl Ch61 pro téma blinkry
výměna není problém, ale musíš s nimi vyměnit i přerušovač. Ten musí být právě pro LED blinkry, protože "normální" přerušovač potřebuje ke své funkčnosti odpor 21W žárovek. To LEDky nemají.

Více
24. dub 2025 17:05 #6419 od Myro
Odpověděl Myro pro téma blinkry
Jo je to tak , buď vyměnit přerušovač a nebo k led blinkrům připojit paralelně odpory , osvědčily se 6 Ohm a výkon aspoň 25W. Normálně se sady prodávají na Alze.
Měl jsem to taky tak vymyšlený a zůstaly my tady zrovna podobný blinkry s evropskou homologací tak kdyby jsi měl zájem za 250kč jsou Tvoje nebyly nikdy namontovaný a jen se na ně práší . Po obvodě jsou v provedení lesklý karbon.
Myro

Více
24. dub 2025 17:07 #6420 od Myro
Odpověděl Myro pro téma blinkry

Vygenerováno za 0.244 sekund