krk řízení

Více
27. kvě 2015 08:32 #2724 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma krk řízení
musím se přidat koupil jsem Capo a ložiska v předním kole KO najeto 18000km

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. kvě 2015 15:24 #2727 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma krk řízení
Pokud to nezadrhává, nehledal bych v nich problém. Ložiska s kosoúhlým stykem (kuličkové seřizovatelné) a kuželíkové pokud nemají poničené dráhy nebo valivé tělíska jdou vždy doseřídit. A kor u krku, kde to prakticky nemá žádné otáčky bych nečekal že tak brzy odejdou. Já jsem to měl rozhozené po koupi cca 23 000 km a ložiska byly jako nové.

Více
18. bře 2016 18:01 - 18. bře 2016 19:27 #3546 od Boris
Odpověděl Boris pro téma krk řízení
Zdravím kolegové,

jen tu nechám jednu dobrou zprávu...

Pokud by někdo z vás měnil ložiska v krku řízení, pak se axiální kuličková ložiska NTN SF07A22PX1 (nevím jestli jsou to origo, já je tam měl) dají objednat u společnosti Troma s.r.o. Žďár nad Sázavou. Drží jich skladem dost, jedno přijde na cca 450,- Kč a mají velmi vstřícný přístup, konkrétně tedy slečna Havlíčková ;) .

Přímý odkaz ZDE
Poslední změna: 18. bře 2016 19:27 uživatelem Boris.

Více
15. dub 2016 08:21 #3738 od Milan
Odpověděl Milan pro téma krk řízení
Zdar kluci. Už mě to poklepavaní potkalo taky ;) Jel jsem na sraze kousek bez přilby a sakra co to zaklepalo ? hledal jsem dlouho a nic nenašel. V zimě vše rozdělat a vše se zdálo v poho . Teď už to slyším i v přilbě a dohnalo mě to objednat sadu do krku řízení tak pak dám vědět jestli to pomohlo :)

Více
05. kvě 2016 13:55 #3794 od Milan
Odpověděl Milan pro téma krk řízení
Tak vyměněno jak krk tak přední kolo . V kole je to poznat dost . Měl jsem pocit že je kolo špatně vyvažené teď je klid . Co se týče krku celkem drbačka sundat misku . Měl jsem tam kuličkové nevim jestli davaji orig . Dal jsem valečkové a byl klid teď najeto asi 600 a nejspíš si to sedlo trochu tak mírně dotáhnu a bude snad pokoj na 4 roky zas. Jinak jsem snad vymenil už krom rámu všechno :laugh: i včetně motoru . Upadl mi ventil :woohoo:

Více
28. úno 2017 08:26 #4522 od Ľuboš
Odpověděl Ľuboš pro téma krk řízení
Nazdar chlapi, chcem sa spýtať aký moment ste dávali pri utiahnutiu. Podľa manuálu je 40 Nm nie je to moc ďakujem.

Vygenerováno za 0.250 sekund