Zadní kolo hází
14. čvn 2012 18:59 #648
od cyberzef
Zadní kolo hází vytvořil uživatel cyberzef
Vypadá to na naraženej ráfek, neřešil někdo centrování nebo tak něco? Kluk jedoucí za mnou si toho dneska všiml a když jsem to potom roztočil na stojanu tak se jeho slova potvrdily... Není to moc tak jestli to vubec řešit?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
14. čvn 2012 19:06 #649
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Re:Zadní kolo hází
Zdar, si jsi jistý že je křivý ráfek? Mi se při koupi reida stalo že opticky házel ráfek předního kola a ono to dělala vzduchová bublina na boku pláště!!
14. čvn 2012 20:19 #650
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Re:Zadní kolo hází
Guma je nová... Koukal jsem na rafek a ten se tocil nepravidelne. Dat k tomu kridu urcite y to bylo videt.
14. čvn 2012 21:15 #651
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Zadní kolo hází
Poptej se po okolí kdo spravuje ráfky borcům na motokrosu, mrkne ti na to a buď ti to docentruje a pokud to nepujde budeš teprve řešit náhradu. Vzhledem k tomu, že píšeš, že je to málo, nechal bych si to jen zkontrolovat a seštelovat.
15. čvn 2012 08:43 #652
od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma Re:Zadní kolo hází
Jen si pořádně rozmysli, komu to dáš centrovat .
Ten ráfek se díky jinému křížení drátů chová naprosto odlišně, než na co jsou zvyklí hoši co běžné ráfky centrují.
Navíc imbus, který je v patce ráfku je ještě zajištěný malým červíčkem dole. Toho si hodně lidí nevšimne a celé to dok..ví!
Kamarád kdysi potřeboval přeplést kolo na BMW (stejný výrobce i systém) a nikdo si na to netroufal, nakonec sehnal někoho v Jižních Čechách.
Ten ráfek se díky jinému křížení drátů chová naprosto odlišně, než na co jsou zvyklí hoši co běžné ráfky centrují.
Navíc imbus, který je v patce ráfku je ještě zajištěný malým červíčkem dole. Toho si hodně lidí nevšimne a celé to dok..ví!
Kamarád kdysi potřeboval přeplést kolo na BMW (stejný výrobce i systém) a nikdo si na to netroufal, nakonec sehnal někoho v Jižních Čechách.
18. čvn 2012 18:18 #655
od martas
Odpověděl martas pro téma Re:Zadní kolo hází
Ahoj,ted sem koukal tvůj na problém s kolem a měl sem stejný problém.Naražený ráfek.Dlouho sem nemohl najít někoho kdo to umí a troufne si na to.Nakonec sem dostal tip na borceve Slavkově u Brna. Můžu říct že to asi borec umí,protože kolo je k nepoznání opravený a neháže.Dělal mě šest drátů a srovnával ráfek.Za tuto opravu si vzal 500 kč.Je to sice už rok zpátky,ale myslím že to ještě pořád dělá.
Vygenerováno za 0.202 sekund