Boční stojánek (policajt) - závada, která umí nadělat paseku..

Více
12. čvn 2016 09:26 #4049 od Boris
Zdarec,

včera se mi stala věc, která by mě nikdy nenapadla. Naštěstí ne při jízdě...

Už jsem chtěl odstartovat na plánovanou vyjížďku a před zamčením vrat jsem si dával motorku na boční stojan, bylo slyšet slabé lupnutí, tak jsem koukl dolů a zjistil, že mám vyháknutou pružinu stojánku...

Říkám si, "to tam nahodím raz-dva a fičím", ale pak jsem překvapeně zjistil, že se ulomil ten zúžený konec toho čumprlíka, co je na něm pružina zaháknutá...

Pružina je origo, ještě s krycí gumou, takže ten čumprlík musel být zrezivělej a tak upadl...

Jen mě napadlo, jaký by to byl asi zážitek, kdybych zrovna s batůžkem překlápěl motorku v serpentinách z pravotočivé do levotočivé a spadnul by mi zrovna stojánek a zároveň chcípnul motor...

Možná, se to týká jen mě, ale pokud máte minutu času, koukněte v jakým stavu to máte vy... věřím, že to může způsobit solidní "tlamu" na silnici...

Kolama dolů pánové... Čus Boris ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12. čvn 2016 20:31 #4056 od FonziETV
No coz o to...kdyz tam nebude pruzina, tak se ten stojanek v te rychlosti celkem rychle sklopi a tlamu nejspis nehodis kvuli stojanku, ale kvuli tomu ze ti to v tom naklonu zdechne a blokne se ti zadni kolo.

Více
13. čvn 2016 07:08 #4058 od Majkel
Preto a nie len preto, mam vypnutie motora bocnym stojanom deaktivovane,resp. nemam tam prepinac vobec :D

Kde sa da kupit neviete? Potreboval by som spojazdnit iba kontrolku na palubovke, pretoze par krat sa mi stalo ze som ho zabudol zaklopit.

Více
13. čvn 2016 07:36 #4059 od FonziETV
Zkus bazarovy nebo jinak novy PartsDepot, ASpirit, Apriliatech.cz ....

Vygenerováno za 0.210 sekund