Rychlospojky

Více
29. bře 2016 19:23 - 29. bře 2016 19:53 #3668 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Rychlospojky
Zdravim kluci
Mam velky problem.
Tolik vychvalovane cpc spojky z Dexu dorazily.
Hadice jsem pouzil 12Baru sponky 15baru takze pohodicka aaaaale....
Po trech dnech jsem se rozhodl ze udelam kontrolu spojek a tak jsem nadzvednul nadrz
a chtel spojky rozpojit.Ta na tlakove hadici v pohode ale ta druha na prepadu do nadrze
sla trosku ztuha a kdyz jsem ji rozpojil na prvni pohled bylo videt ze O krouzek nejak vyrostl. :angry: Samozrejme zpatky nasadit to uz nejde. :angry: Zeby spatny material??neodolny benzinu??
Kde udelali soudruzi z CPC chybu??Setkal se s tim nekdo?
Koupil jsem zatim O krouzek na vodu v Bauhausu a sedi presne...je mi jasne ze mu benzin nebude delat dobre ale zatim aspon neco.Pokud to nebudu rozpojovat tak tesnit nejspis bude ale to nepokladam za reseni.
Jo a jestli to tu nekde je tak se omlouvam a pokud ne budu rad za kazdy nazor.
Dekuji
Jura
PS:rok 2012 nepovažuji za aktualni a stejne tam neni presny rozmer O krouzku :(
Poslední změna: 29. bře 2016 19:53 uživatelem findejs1310.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
29. bře 2016 23:14 - 29. bře 2016 23:15 #3669 od Zdenál
Odpověděl Zdenál pro téma Rychlospojky
Čau Juro, je velice pravděpodobné ze se v cpc spletli a dali ti se špatný kroužek, ne všechny gumy jsou odolné benzínu, a nejčastějším znakem toho bývá nafouknutí materiálu (jednoduchý test: štamprle s benzínem a gumku přez noc namočit, když přežije, přežije vše ;-) ) co se týká shánění měli by být běžné dostupné u prodejců ložisek a gufer, taky můžeš vyzkoušet benzínky ( ale spíše ty neznačkové, mimo městské) to co tam máš nějakou dobu vydrží, benzín není přímo na celou plochu gumičky ale změny tlaku budou gumku namáhat a je jen otázkou času kdy se rozpadne
Poslední změna: 29. bře 2016 23:15 uživatelem Zdenál.

Více
30. bře 2016 06:05 #3670 od findejs1310
Ahoj
Jen pro informaci...Hned rano jsem volal p.Dolakovi z DEXu a rovnou mi rekl
ze doslo k chybe u výrobce a okamzite mi posila náhradní kroužek z toho spravneho materialu.Velmi vstricne a rychle jednani me potesilo.
Takze pohodicka.
Jura

Více
30. bře 2016 09:51 #3673 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Rychlospojky
Tam kde prodavaji o-krouzky (Salix, Dimer,Rubena apod.)si kup vitonove a mas svaty klid naveky. Rozmer tady nekde byl. Tusim 8x1,5. Ale radsi si to premer nebo najdi.

Více
30. bře 2016 15:47 #3680 od findejs1310
Ahoj Fonzi
Opět bohužel musím říct že jsem ten rozměr neviděl...asi jsem uplne slepej. B)
Pan Dolák mi řekl že rozměr nezná a že to je v palcích.
No kroužky co jsem koupil a pasuji tam pěkně maji napsáno 7x1,8.O tom vitonu vim
a zitra jak mi prijde krouzek z DEXu tak si ho přesně zmerim a objednam ty z Vitonu.
Ale myslím že nemá velkej smysl je nějak skladovat doma protože jsou malé a jak se znám už bych je nikdy nenašel :laugh:
Jura

Více
30. bře 2016 15:53 #3681 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Rychlospojky
Jo je to v palcich. Ale kdyz si zmeris prumer dna toho zapichu pro o-krouzek (bude treba 7.5, tak vezmu o-krouzek 7) a silu krouzku (1.5) tak mas rozmer. Jestli to v prepoctu z palcu bude 1.52 je uplne fuk. A k te zasobe...stoji to prd, tak si jich par vezmu, dam do sacku k vercajku v motorce a nemuze te to na vylete prekvapit :)

Vygenerováno za 0.224 sekund