spojkový válec

Více
14. bře 2016 14:14 #3528 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma spojkový válec
Ahoj
jestli se nepletu tak ja mam opravnou sadu z aspiritu tusim za cca 500 kc.
Byla to prvni vymena po 60000km.tak to mi nepripada tak strasne.
Jura

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12. čvn 2016 07:39 #4046 od Patlalapaprtala
Odpověděl Patlalapaprtala pro téma spojkový válec
Ahoj,
taky jsem musel aktuálně řešit tuto závadu. Cena u Partsdepot 628,- Kč (zboží nevedou skladem, dodání do 8 dnů), u Aspirit 730,- Kč a skladem vedou, takže na druhý den to bylo doma + cena PPL, no fakt to chutná tahle gumka!!! :)

Více
12. čvn 2016 20:00 - 12. čvn 2016 20:17 #4054 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma spojkový válec
K te brzdovce nebo chcete-li kapaline:-) Obecne neni zadny rozdil mezi kapalinou pro motocykly a auta, jak nekteri vyrobci uvadi. Teda vyjma ceny :-) Hlavne nebrat ruzne Cinoly, Sherony apod. Ja uz leta pouzivam znackovou ATE SL DOT 4 jak do aut, tak do motorek. Je to v podstate jedno jakou, ale znackovou (BOSCH, ATE, FTE...), si koupite. Dulezite je si ji nekupovat do zasoby a hledet na datum vyroby. Nekupovat x let starou plechovku. Na vymenu komplet v motorce bohate staci 0,5litru a zbyde i na doliti v pripade potreby. Osobne doporucuju menit kazdy rok na jare s olejem. Je to par korun navic a je to jedine k uzitku. A to jak ve spojce, tak v brzdach.
Poslední změna: 12. čvn 2016 20:17 uživatelem FonziETV.

Více
08. čvc 2016 13:35 #4162 od Bjaci
Odpověděl Bjaci pro téma spojkový válec
Čau chlapi..
Chci se vás zeptat zdali už někdo z vás řešil únik kapaliny ze spojkové pumpy na řidítkách..
Rozebrané jsem to zatím neměl ale mám za to že tam budou nějaké gufera tak mě zajímá jaké tam jsou,popřípadě s čeho pasujou atd..
Na Parts depot obrázek je ale ke střevům té pumpy není žádný popis..
Díky

Více
11. čvc 2016 10:31 #4169 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma spojkový válec
Čau. Nechají se sehnat opravné sady přímo od Brembo pro pumpy i brzdové třmeny. Chce to rozdělat, změřit průměr pístku a mrknout jak vypadá a hledat Googlem repair kit brembo a podle obrázku a popisu se zkusit dopátrat toho co potřebuješ. Zatím jsem nikde nenarazil na nějaký ucelený katalog těchto sad a řeším to tak jak píšu, teda pokud sadu nenabízí přímo výrobce. Vím že do brzdových třmenů se dají objednat sady z KTM. To už mám vyzkoušené a našel bych i čísla (možná jsem to tu už i psal do vlákna k brzdám). S brzdovýma a spojkovou pumpou to bude podobné, ale jak říkám, chce to poměřit, ideálně to mít před sebou rozhozené a hledat. Je to "vopruz" ale myslím, že se nakonec dohledáš.

Ale pozor. Problém nemusí být jen v gumkách!!! S největší pravděpodobností bude i vyžraný válec. Rozhoď to, pořádně vymýj a vyčisti a prohlídni jak vypadají stěny válce. Pokud jsou tam rýhy nebo vyžrané místa, gumky s nějvětší pravděpodobností nepomůžou. nebo aspoň ne na dlouho. Pak je potřeba vyměnit celou pumpu.

Více
19. srp 2016 12:21 - 19. srp 2016 12:32 #4330 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma spojkový válec
Ahoj kluci
Pokud jde o Oberon tak asi víme o co jde, ale zajimal by me vas nazor na
todlecto :-)

Jura
Poslední změna: 19. srp 2016 12:32 uživatelem findejs1310.

Vygenerováno za 0.270 sekund