Peníze na web - UZAMČENO
Tak to se pleteš nejde o seznamy nejde o nic. Jen aby bylo kontrolovatelný jestli někdo nekecá. Nic se zveřejňovat nemusí.Ok.standa napsal: Zdarec nějak nechápu proč psát kdo dal a kdo ne. Podstata je přeci jestli bude nebo nebude reklama a komu je to jedno, tak se prokliká a komu ne, tak přispěje. Jednoduchý. Jestli Smažák má pocit, že je nutné vytvářet seznamy, tak doporučuji se obrátit na pana Cibulku, ten má s tím praxi, ale pochybuji, že to má vůbec elementární rácio. Raději víc jezdit a méně kecat o tom kdo dal a komu dala, hledám symbol... tak takový symbol tady opravdu není, což neznamená, že by to chtělo baner na Renault... Standa
Pokud jsi si nevšiml jsi na veřejným webu a zkušenosti s vykutálencema mám až dost!!
Zajímavý je ,že než jsem založil tohle vlákno tak jste nedal nikdo nic
- wp_thunder
- Expert
- Obdržená poděkování 6
Nicméně faktem je, že drobný příspěvek nezabije asi nikoho a děláme to pro sebe...
Martin @ Thunder
Já zase nechápu proč by chod webu měli financovat jen lidi co něco vyrábějí.wp_thunder napsal: To Smazak: No na to je jednoduchá odpověď, prosba o příspěvky na úvodní stránce je směrovaná na lidi co mají firmy, popř tu chtějí inzerovat svou práci. Pokud by to CapoRider napsal že žádá všechny členy fóra o příspěvek určitě by byla odezva větší, popř to vypíchnout i ve fóru, jak jsi to udělal ty.
Nicméně faktem je, že drobný příspěvek nezabije asi nikoho a děláme to pro sebe...
Je tady spousta užitečných věcí pro všechny a hodně lidí sem zadarmo chodí "sosat" infornace a ani si neuvědomují,že by v servisu Aprilie za to dali ranec. Měli by přispět všichni.
A k tý inzerci výrobků ...tak ať admin založí sekce pro placenou a neplacenou inzerci jako to je na jiných forech. Rád tady budu inzerovat a i si ji zaplatím ale chci fakturu na inzerci ok.
Do tý doby zde nebudu inzerovat vůbec nic.
Ještě jednou zdůrazňuji, že příspěvek je dobrovolný a pokud to někomu vadí nebo mu to dělá problém tak se s tím bude muset vypořádat sám.
Tato diskuse stejně nikam nevede, takže jí uzamykám.
Případné stížnosti přijímám emailem