Peníze na web - UZAMČENO

Více
15. dub 2013 19:42 #1226 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Peníze na web

standa napsal: Zdarec nějak nechápu proč psát kdo dal a kdo ne. Podstata je přeci jestli bude nebo nebude reklama a komu je to jedno, tak se prokliká a komu ne, tak přispěje. Jednoduchý. Jestli Smažák má pocit, že je nutné vytvářet seznamy, tak doporučuji se obrátit na pana Cibulku, ten má s tím praxi, ale pochybuji, že to má vůbec elementární rácio. Raději víc jezdit a méně kecat o tom kdo dal a komu dala, hledám symbol... tak takový symbol tady opravdu není, což neznamená, že by to chtělo baner na Renault... ;) Standa

Tak to se pleteš nejde o seznamy nejde o nic. Jen aby bylo kontrolovatelný jestli někdo nekecá. Nic se zveřejňovat nemusí.Ok.
Pokud jsi si nevšiml jsi na veřejným webu a zkušenosti s vykutálencema mám až dost!!
Zajímavý je ,že než jsem založil tohle vlákno tak jste nedal nikdo nic :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Více
16. dub 2013 05:37 - 16. dub 2013 06:56 #1229 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Peníze na web
To Smazak: No na to je jednoduchá odpověď, prosba o příspěvky na úvodní stránce je směrovaná na lidi co mají firmy, popř tu chtějí inzerovat svou práci. Pokud by to CapoRider napsal že žádá všechny členy fóra o příspěvek určitě by byla odezva větší, popř to vypíchnout i ve fóru, jak jsi to udělal ty.

Nicméně faktem je, že drobný příspěvek nezabije asi nikoho a děláme to pro sebe...

Martin @ Thunder
Poslední změna: 16. dub 2013 06:56 uživatelem wp_thunder.
Téma bylo zamčeno.
Více
16. dub 2013 07:50 #1232 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Peníze na web

wp_thunder napsal: To Smazak: No na to je jednoduchá odpověď, prosba o příspěvky na úvodní stránce je směrovaná na lidi co mají firmy, popř tu chtějí inzerovat svou práci. Pokud by to CapoRider napsal že žádá všechny členy fóra o příspěvek určitě by byla odezva větší, popř to vypíchnout i ve fóru, jak jsi to udělal ty.

Nicméně faktem je, že drobný příspěvek nezabije asi nikoho a děláme to pro sebe...

Já zase nechápu proč by chod webu měli financovat jen lidi co něco vyrábějí.
Je tady spousta užitečných věcí pro všechny a hodně lidí sem zadarmo chodí "sosat" infornace a ani si neuvědomují,že by v servisu Aprilie za to dali ranec. Měli by přispět všichni.
A k tý inzerci výrobků ...tak ať admin založí sekce pro placenou a neplacenou inzerci jako to je na jiných forech. Rád tady budu inzerovat a i si ji zaplatím ale chci fakturu na inzerci ok.
Do tý doby zde nebudu inzerovat vůbec nic.
Téma bylo zamčeno.
Více
16. dub 2013 08:12 #1233 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Peníze na web
Zdravím Vás. Kde je napsáno, že chod webu by měli financovat jen inzerenti? V tom článku není nikde povinnost zaplatit nějaký příspěvek. Pokud si sem někdo dá svou práci a žádné peníze nepošle tak s tím stejně nic neudělám, maximálně můžu smazat příspěvek, ale proč bych to proboha dělal? Já na nikom nepotřebuji zbohatnout ani vydělat. Přijde mi, že jsme se tu nějak vzájemně nepochopili.
Ještě jednou zdůrazňuji, že příspěvek je dobrovolný a pokud to někomu vadí nebo mu to dělá problém tak se s tím bude muset vypořádat sám.

Tato diskuse stejně nikam nevede, takže jí uzamykám.

Případné stížnosti přijímám emailem ;) :blink:
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.192 sekund