Údržba a príprava na sezónu
22. úno 2011 20:31 #288
od erikon
Odpověděl erikon pro téma Re:Údržba a príprava na sezónu
Ahojte.
Ja som konektor a piny objednával na slovenskom Farnell. V čechách skús na: cz.farnell.com
Konektor: MOLEX objednávací kód 143-209 aj 1ks
Piny: Objednávací kód 977-3800 len 100ks
Ako OBD kábel som použil OBD 3pin redukciu pre FIAT (viď. foto). OBD koncovka je pre VAG zapojená správne, tak stačí si prezvoniť káble a správne si poskladať koncovku pre motorku. Plus pripájam priamo na baterku.
Otázka na CapoRidera: V ECU nám mapu č. 051123. Je od tejto mapy nejaká vylepšená verzia? Moto je pôvodné bez úprav. Idem do nej kúpiť KN vzduchový filter.
Ja som konektor a piny objednával na slovenskom Farnell. V čechách skús na: cz.farnell.com
Konektor: MOLEX objednávací kód 143-209 aj 1ks
Piny: Objednávací kód 977-3800 len 100ks
Ako OBD kábel som použil OBD 3pin redukciu pre FIAT (viď. foto). OBD koncovka je pre VAG zapojená správne, tak stačí si prezvoniť káble a správne si poskladať koncovku pre motorku. Plus pripájam priamo na baterku.
Otázka na CapoRidera: V ECU nám mapu č. 051123. Je od tejto mapy nejaká vylepšená verzia? Moto je pôvodné bez úprav. Idem do nej kúpiť KN vzduchový filter.
Přílohy:
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
23. úno 2011 19:51 #289
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Údržba a príprava na sezónu
Ahoj
TADY
je mapa pro tebe, je už vylepšená.
28. úno 2011 20:49 #297
od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Re:Údržba a príprava na sezónu
Přílohy:
28. úno 2011 21:30 #298
od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Re:Údržba a príprava na sezónu
Mám je na trase. Před týdnem jsem si je objednal ve 2B moto v Trutnově. cca o dvě stovky levnější než v a-spiritu.
01. bře 2011 15:27 #299
od alien898
Taky jsem si je tam před týdnem objednal a dneska mi napsali, že už skončili s výrobou. No hrůza, co budu dělat??
Potřebuju je. Mám i zkušený kámoše - zámečníky, kteří by to zvládlí vpohodě, jenom je mít chvilku k dispozici.

01. bře 2011 15:38 #300
od alien898
Objednal jste je na jejich e-shopu nebo fyzicky. Myslíte, že je možnost je objednat?
Vygenerováno za 0.220 sekund