Sraz Caponordů 2015

Více
28. kvě 2015 20:43 #2731 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Sraz Caponordů 2015
Už se těšíme na zatáčky:-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
29. kvě 2015 14:54 #2732 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Sraz Caponordů 2015
karlosi jen se zeptam - jaka bude asi letos učast

Více
30. kvě 2015 04:33 #2733 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Sraz Caponordů 2015
Zdarec,tak asi 14 Capousu . Vcera jsem projel vyjizdku ma cca 155km tedy spousta zatacek :woohoo: a bude par zastavek a spousta peknych vyhledu.Ubytovaci kapacita jeste stale je takze pokud se chce jeste nekdo pridat tak se nevahejte ozvat.

Více
01. čvn 2015 18:18 #2739 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Sraz Caponordů 2015
Zdarec,
snad již poslední informace před naším setkáním Caponordů. Nahlášeno 14 caponordů, + 2 motorky jiné značky = cca 30 lidí. Jak jsem již zmiňoval, budu rád, když do kempu dorazíte s benzínem na absolvování vyjíždky, která má cca 160 km. Pokud ale nebude zbytí, můžeme se stavit natankovat při vyjížďce po 28 km. V sobotu ráno se pokusíme vyrazit v 9:30 hod, abychom vše stihli objet. V kempu se budu nacházet v pátek po 15 hodině. Počasí zatím vypadá slibně a pokud se chce ještě někdo přidat, stále ještě mám volná lůžka. Takže v pátek se na vás budu těšit :woohoo:

Více
02. čvn 2015 08:42 #2740 od Radalson
Odpověděl Radalson pro téma Sraz Caponordů 2015
Ahoj všichni. Jsem tu nový a na celý víkend mi to nedopadlo :( ,tak snad dorazím
aspoň na vyjížďku, abych se s vámi seznámil :) .

Více
02. čvn 2015 11:51 #2741 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Sraz Caponordů 2015

Karlos napsal: Zdarec,
snad již poslední informace před naším setkáním Caponordů. Nahlášeno 14 caponordů, + 2 motorky jiné značky = cca 30 lidí. Jak jsem již zmiňoval, budu rád, když do kempu dorazíte s benzínem na absolvování vyjíždky, která má cca 160 km. Pokud ale nebude zbytí, můžeme se stavit natankovat při vyjížďce po 28 km. V sobotu ráno se pokusíme vyrazit v 9:30 hod, abychom vše stihli objet. V kempu se budu nacházet v pátek po 15 hodině. Počasí zatím vypadá slibně a pokud se chce ještě někdo přidat, stále ještě mám volná lůžka. Takže v pátek se na vás budu těšit :woohoo:

Karlosi jak to děláš? I počasí si objednal. Vypadá to, že bude jak vloni.

Vygenerováno za 0.227 sekund