spojka x antihop

Více
05. kvě 2016 19:40 #3799 od Márfy
spojka x antihop vytvořil uživatel Márfy
Ahoj při zimní údržbě jsem opravil netěsnící zpětné ventilky na podtlakách ke spojce-antihopu. od té doby se mi občas po zařazení stane že spojka klouzne. Na krátkou dobu pak se chytí. Otázka tedy jde mi spojka do kopru? Před výměnou ventilků se nedělo.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
06. kvě 2016 08:12 #3802 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma spojka x antihop
Klidně to tak může být. Klidně blbá shoda náhod...a vzhledem k tvé přezdívce bys o tom mohl něco vědět :-D
Spojka může klouzat i vlivem oleje...neměnil jsi náhodou olej?

Více
06. kvě 2016 19:32 #3819 od Márfy
Odpověděl Márfy pro téma spojka x antihop
olej se neměnil fakt je to až po výměně těch ventilků. ted tedy nevím zda rovnou koupit spojku až budu měnit olej na dovolenou nebo to rozebrat a pak čekat na díly když zjistím že je ojetá nebo utahaný pružiny. Jinak má najeto 50 000 ale jde o to jak a kým

Více
05. úno 2018 21:45 #5136 od petr0604
Odpověděl petr0604 pro téma spojka x antihop
Čau. Kde najdu ty podtlakové ventilky antihopu? Někdy se mi stane že spojka není posilovaná a pak to najednou zase jde bez problémů. Třeba 50x ok a 2x nejde, neposiluje... díky

Více
08. úno 2018 09:27 #5150 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma spojka x antihop
Když pujdeš po té hadičce co jde z víka spojky k sání, narazíš na něj....nebo na ně....starší capo má jen jeden, novější dva...doporučuju ale objednat tento ventilek z RSV 04 nahoru...je membránový a neodchází jako tyto duckventily...

Více
09. úno 2018 07:16 - 09. úno 2018 08:18 #5151 od mates750
Odpověděl mates750 pro téma spojka x antihop
Nazdar ja som tam dal ocelove gulickove ventily. Ale aj z kolienkom a naklonil som ich niesu zvislo ale naklonene aby aj maly tlak uzavrel. Moje boli uplne v prdeli a sroby na nastavovanie sinchro boli dotiahnute na doraz. Minulu sezonu som odjazdil a zo spojkou to nerobilo nic. Samozrejme nesiel antihop ale inac nic ine suvisiace zo spojkou to neovplivnuje okrem toho ze asi sinchro nastavit je nekorektne ked su tie ventily otvorene. Lebo to funguje tak ze pridane =tlak (zavru) a ubrate = podtlak (otvoria) a taha spojku cez membranu ako by do vymacknutia (uvoľní ju) a ona smykne a zadne kolo nepiše po ceste )$
Šmýkať by nemala ci z ventilmy ci bez a 50tisic je na spojku malo km na to aby bola v prdeli...no secko sa da ale....za normalnych okolnosti 80 aj viac
Poslední změna: 09. úno 2018 08:18 uživatelem mates750.

Vygenerováno za 0.192 sekund